Carbon Fiber

Kawai har indbygget Carbon Fiber I udvalgte digitale, klaverer og flygler

Fremskridt gennem innovation er nøgleordet for Kawai. Det er med disse tanker Kawai bygger pianoer med uovertruffen tone, reaktionsevne og holdbarhed. Med dette i baghovedet tilbyder Kawai nu et af de stærkeste, og letteste materialer i verden.

Den revolutionerende mekanik Millenium III tilbyder det nye sammensatte materiale, der kombinerer langtids stabilitet fra ABS Styron (brugt i Kawai mekanik i over 35 år) med den ekstra holdbarhed i carbon fiber. Dette helt nye materiale, kaldet ABS-Carbon, giver Millenium III mekanik mere power, større holdbarhed, bedre kontrol and fart som forbedrer spilleoplevelsen.


Fordelen ved Carbon Fiber teknologien

Hvorfor ABS-CARBON?

Carbon fiber refereres til at være det letteste og stærkeste materiale i verden. Med andre ord, i vægt er carbon fiber det stærkeste materiale man kan finde. I Kawai pianoer betyder det lettere design, at Millenium III mekanik er markant hurtigere og nemmere at spille på, uden det spiller en rolle for tonen. Desuden er ABS-Carbon utrolig robust og stivt, hvilket giver pianister en fordel.Hvad er der galt med at bruge træ?

Træ er ideelt ved de vigtige lyd-producerende elementer ved et piano, men mindre ideelt ved mange af de kritiske komponenter i et piano's mekanik. Træ kan gå i stykker ved hårdt brug, og kan udvide sig eller trække sig sammen ved klimaforandringer. I mange år var alternativet at udskifte dele, eller reparere på eksisterende dele. Det er både dyrt, og gør ikke instrumentet bedre. Derfor har Kawai siden 1970'erne brugt ABS styran, og bruger nu i dag ABS Carbon.