Kawai GM-10

Kawais mindste flygel

Kawai GM-10

Et rigtigt flygel
Med en længde på 150cm, tiltrækker Kawai GM-10 den samme opmærksomhed på detaljerne som Kawai's større flygler. Mekanik-designet og komponenterne kan sammenlignes med de samme I GE og RX serien. Med dens flotte tone og klassiske udseende, vil GM-10 se godt ud I et hvert hjem.

Eksklusiv Ultra-Responsive Mekanik
Kawai's "Ultra-Responsive Action" giver den bedste styrke, stabilitet, præsision og holdbarhed. Hammerhovederne er lavet med 100% uld. For at undgå fejl ved klimatiske og sæsonbetingede ændringer, bruger Kawai nu aluminium i mekanikken, som har vist sig at være et rigtigt godt valg.

Fuld Sostenuto Pedal
Kawai GM-10 har, modsat mange andre babyflygler, en fuld sustenuto pedal indbygget der betyder, at man kan sustain først-spillede tone, og spille staccato på resten af tangenterne. Dette er en funktion der ellers kun er mulig på de større flygler.

Kawai GE-30

GE-30 tilbyder en stor tone, i forhold til flyglets størrelse.

Kawai GE-30

Kawai har skabt et fantastisk instrument i GE-serien udfra årevis af intelligent udvikling og teknisk håndværk, og kan nu tilbyde en rig, fuld tone som nogle ville mene kom fra et meget større flygel. Begge instrumenter kombinerer design og stil i målet for at opfylde alle musikalske krav til dit hjem og din familie.

GE-30's lille ramme gør den ideel til næsten alle hjem eller studie-miljøer.

Millennium III Mekanik
Den revolutionerende Millenium III mekanik repræsenterer den tredje i rækken. Ved at kombinere moderne videnskab med innovativt nyt design, har Kawai udviklet en mekanik som aldrig før er set. Vi inviterer gerne til, at du kan prøve den mest avancerede mekanik på markedet.
Millenium III mekanik I Kawai pianoer betyder et lettere design, og at det er markant hurtigere og nemmere at spille på, uden det spiller en rolle for tonen. Desuden er ABS-Carbon utrolig robust og stivt, hvilket giver pianister en kæmpe fordel.

Alle detaljer ved mekanikken er blevet grundigt analyseret til at møde den krævede efterspørgsel fra den dygtige pianist. Et godt eksempel på denne indsats er tilføjelsen af mikroskopisk overfladestruktur lige der hvor støderen rammer hammeren. Resultatet af denne lille med vigtige ændring betyder større kontrol ved pianissimo spil.

Kvalitets-sangbund
Kawai's træ-specialister bruger alle sanser...øjne, duft, føle og lyd-sanser...når de udvælger det fineste træ. Sangbunden er lavet af massivt kvart-skåret gran som er blevet udvalgt og testet for at opfylde Kawai's standarder.

Nyt "Soft-Fall"-system
Soft-Fall beskytter hænder, fingre og pianoet ved at forhindre at låget falder I. Du vil nyde et faldende låg, som passer perfekt til instrumentets elegance.

NEOTEX™ tangent overflade
NEOTEX tilbyder den jævne, underspillede overflade af naturlig elfenben og ibenholt. Det tilbyder også den semiporøse silika-fyldte overflade der absorberer håndens og fingrenes naturlige olie og sved. Det betyder også, at tangenterne er mere robuste så de ikke går i stykker, eller mister farve over en lang år-række. Tangenterne afviser også i højere grad almindelig støv.
Resultatet er en smuk, holdbar tangentoverflade med fantastiske spillemuligheder.