Den nye Kawai CA-98

Kawai CA-98 er topmodellen fra Kawai med rigtig sangbund, trætangenter og topklasse-lyde.

SE DANSK VIDEO PRÆSENTATION HER >>

Og det er ganske unikt. Med den helt unikke mekanik Grand Feel II har Kawai skabt et anslag som er utroligt realistisk, med en spillefornemmelse som både begyndere men også meget øvede vil kunne respondere på. Instrumentet kommer med det nye 5″ touchscreen og indbyggede 10 rendering SK-EX lyde. Derudover er der 88 lyde, alt lige fra pianoer, orgler, e-pianoer og kor. 

Du har mulighed for at lave Split og 4hands-mode, samt Dual/Layer. Med hele 256 toners polyfoni har du alt hvad du har brug for.

Tilslut din iPad eller iPhone via Bluetooth og brug instrumentet som enten MIDI-controller eller som lydkilde til f.eks. YouTube eller andre app’s. Mulighederne er mange, og det er kun pianisten der sætter begrænsningerne.

Der er en indbygget Recorder funktion, hvor du kan indspille 3 sange og gemme. Du kan også tilslutte et USB-stik og optage direkte i MP3, WAV eller SMF. Du kan endda lave en Line-In recording hvis du har andre instrumenter du vil tilslutte instrumentet.

Med hele 135W output, kan instrumentet faktisk spille en mindre sal eller meget stor stue op. Derfor er instrumentet også ideelt til f.eks. kirker, sognegårde, forsamlingshuse eller lign.

Kawai CA-98