Kawai lancerer nye CN-modeller

Kawai har netop annonceret den nye Kawai CN-serie, som bliver opgraderet til Kawai CN-29 og Kawai CN-39. Vi forventer, at de er klar til salg i Juli måned 2019.

Skinnet bedrager, for når man kigger på de nye modeller fra Kawai, så ligner de umiddelbart de gamle modeller af udseende. Men det er bestemt ikke tilfældet. Den eneste ting der ikke er blevet opgraderet, er deres RHIII mekanik, som også har vist sig at være en fremragende mekanik.

For det første, har man lavet et helt nyt lydkort. I samarbejde med den ledende virksomhed ONKYO, har Kawai skabt et nyt CPU board, som giver en meget klarere og højere kvalitets lyd. Højtalerne er også blevet opdateret i samarbejde med ONKYO, som giver en flad tone uden distortion – igen, en klarere og højere kvalitets lyd. 

Så overgår man også fra LED til OLED display, hvilket gør det meget nemmere at læse på, og i højere kvalitet. Vi ser altså et decideret brugbart display på CN-29, hvilket betyder, at det er det billigste digitalpiano med et display. CN-39 får også opdateret sit display til OLED. 

Der kommer også en ny integration med Bluetooth Audio til Kawai CN-39. 

For at opdatere ganske kort, så bliver Kawai CN-29 opgraderet på følgende parametre:

Opdateret lyde, 128 x 128 OLED Display, ONKYO Speakers, ONKYO Lydkort (CPU).

Kawai CN-39 bliver opgraderet på følgende parametre:

Opdateret lyde og flere af dem, faktisk nu 14 klaverlyde. 128 x 64 OLED Display, ONKYO Speakers, ONKYO Lydkort (CPU) og Bluetooth Audio

Vi forventer, at de er klar til salg i Juli måned 2019