De nye CA-49 og CA-59

 

Kawai annoncerer nu deres seneste opdatering af de to mindste modeller i Concert Artist serien af premium digitalklaverer. De er de forbedrede versioner af de højt anerkendte CA-48 og CA-58. Disse opdaterede modeller genbruger den klasseledende Grand Feel Compact træmekanik og lyden fra Kawai’s helt eget koncertflygel, Shigeru Kawai SK-EX, men tilbyder nu også en masse nye funktioner og forbedringer.

 

Anerkendte koncertflygeler reproduceret med højeffektiv teknologi

Den rige og ekspressive lyd fra Kawai’s anerkendte koncertflygler er hjertet i de nye CA-49 og CA-59 modeller med både flagskibet Shigeru Kawai SK-EX og Kawai EX instrumenterne, som er blevet opdateret og troværdigt blevet reproduceret med fuld 88-tangenters stereo sampling. Med to karakteristiske Kawai koncertflygler, et traditionelt opretstående og CA-59’s nye sampling af Shigeru Kawai SK-5 mellemstørrelse flyglet, kan pianister vælge mellem en bred mængde af forskellige klaverlyde, så man kan vælge den klaverlyd der tiltaler en mest.

 

Sammen med Kawai’s ledende CA-99 og CA-79 modeller, som blev sat på markedet tidligt i år, kommer CA-49 og CA-59 med teknologi udviklet i samarbejde med Japan’s audio producent, Onkyo. Begge instrumenter kommer med en ny type motherboard og forstærker hardware design, som giver en mere rig, og bedre højkvalitets lyd, og 4-højttaler system, der reproducerer lydfeltet af et flygel. De seneste modeller bruger også et forbedret kontrolpanel, der har fået indbygget en OLED skærm, imens CA-49 har fået opdateret interface, hvilket resulterer i en mere brugervenlig og intuitiv oplevelse.

 

Grand Feel Compact træ-tangent mekanik med ekstra længde

CA-49 og CA-59 er de seneste Kawai digital klaverer der bruger Grand Feel Compact trætangent mekanikken. Det er som navnet siger, en compact version af et flygels mekanik lavet ud af træ, som er designet til at reproducerer den autentiske vægtfornemmelse, der findes i de industri ledende Grand Feel tangentmekanikker bare i et mindre format. Denne mekanik består af lange træstykker, og det gælder alle 88 sorte som hvide tangenter, og bruger det kendte vippe mekanisme, som man også kender det fra akustiske flygel mekanikker. Selvom dens mindre format, kommer Grand Feel Compact med forlængede tangenter, som giver en mere konsekvent trykfornemmelse når man spiller længere oppe på tangenterne.

 

Begge instrumenter har Bluetooth MIDI forbindelse, hvor CA-59 også har Bluetooth Audio forbindelse, med aptX understøttelse, som giver en højkvalitets trådløs lyd forbindelse med minimal forsinkelse. Modellerne har desuden fået opdateret deres kabinet designs, ved at få en højere karakter og rundede hjørner som flagskibsmodellerne i CA-serien, for et mere elegant og luksuriøst udtryk. Som en tilføjelse har alle Concert Artist modellerne fået implementeret Kawai’s avancerede SHS teknologi fra de større CA-instrumenter, der giver en væsentlig bedre lyd i hovedtelefoner med meget mere dybde, samt realisme, så en hovedtelefonoplevelse er lige så fortryllende som uden.

 

Attraktivt design: Moderne kabinetter med diskrete styrepaneler og OLED display

De seneste CA49 og CA59 digital kommer i høj kvalitets træ kabinetter, som har flade overflader og et høj karakter. Kontrolpanellet for begge modeller er placeret diskret til venstre for tangenterne, hvilket sørger for at bevare instrumentet akustiskligninende karakter, imens højopløsning OLED skærmen er klar og nem at læse fra pianistens position. Attraktive runde hjørner og ben detaljer, samt det minimaliske design hjælper altsammen til at klaverene får et slankt udtryk. Klaverene fås i farvene: Premium Rosewood, Satin Black og Satin White, som sikrer at klaverene passer ind i både traditionelle, samt moderne indretninger.