MP11SE/MP7SE Stage Piano software update v1.04 released

Kawai Japan har lavet en software opdatering til MP11SE/MP7SE stage pianoerne.

Denne anbefalede v1.04 opdatering forbedrer Reverb håndtering, når man skifter SETUPs, og har rettet et problem på MP7SE hvor Tonewheel Simulator Percussion lyden ikke svarede tilbage på SysEX skifte beskeder.

Den fulde MP11SE/MP7SE v1.04 opdateringslog er vist forneden:

  • Forbedret: Reverb muter ikke længere kortvarigt, når man genvælger den samme Reverb Type (f.eks. når man skifter SETUP)
  • Rettet: Tonewheel Simulator Percussion lyd skiftede ikke når den modtog SysEx beskeder. [MP7SE kun]

MP11SE/MP7SE ejere opfordres til at opdatere deres instrumenter til den seneste software version. Vi anbefaler også, at brugerne laver en backup af deres custom setting, SOUNDs, SETUPs, etc. før de laver opdateringen.

Software opdatering og opdateringsinstrukserne kan downloades fra ’Software Updates’ siden på Kawai Globals hjemmeside ved at følge denne URL:

https://www.kawai-global.com/support/updates/

Det skal nævnes at Kawai software opdateringer er akkumulerede, hvilket vil sige at v1.04 opdateringen inkluderer tidligere forbedringer og rettelser, som er blevet givet ved tidligere software opdateringer.