De nye Kawai ES920 og ES520

De nye Kawai ES920 og ES520 

Vi er stolte over at kunne præsentere de nye ES-modeller i stagepiano serien, ES-520 og ES-920. Det er et udmærket valg til optrædende eller studiemusikere takket være den lave vægt og den gode flytbarhed, men kan også sagtens bruges i hjemmet eller i institutioner.

Kawais ES-serie er højtpræsterende, 88-tagentsstagepiano som du kan tage med dig hvor end du skal hen. Tag det med i øvelokalet, på scenen eller nyd de fantastiske lyde fra instrumentet derhjemme når du øver. Disse to nye instrumenter kombinerer Kawais Responsive Hammer mekanik og Harmonic Imaging lydkilde som giver pianisten fornemmelsen af en autentisk, flygelligende spilleoplevelse, uanset om du er professionel eller begynder.

ES-920 er efterfølgeren på den berømte ES-8 og ES-520 er en ny mid-range model, som leverer mange af de samme funktioner som ES-920, men til en billigere pris. Begge instrumenter har stor variation af fantastiske lyde, både klaver, e-piano, orgel og strings, hvilket giver mulighed for at bruge disse instrumenter i mange forskellige musikgenrer. Lydene vælges i et intuitivt OLED-display. Begge modeller har kraftfulde 40W stereohøjtalere hvor både lyd- og forstærkerteknologien er udviklet i samarbejde med de japanske lydspecialister Onkyo. Dette giver Shigeru Kawai flygellyden endnu mere tonal klarhed.

Begge instrumenter kan sammensættes med HM-5 stativet og F-302 trippelpedal setup i matchende farver, hvilket forvandler dem til en stilren klavererstatning og et lækkert tillæg i indretningen i stuen, kontoret eller soveværelset.