Det nye digitalflygel fra Kawai: DG-30

DG-30 er den første model i Kawais nye serie af højkvalitets digitale flygler, og giver dig muligheden for at få et flygel hjem til dig. DG-30 leverer spillefornemmelsen, lyden og udseendet fra et akustisk flygel samtidigt med at være til en overkommelig pris.

DG-30s attraktive design er belagt med pianolak fra top til tå, med sølv-chrome beslag, der fuldender det moderne, elegante design. Når man åbner toplåget bliver man mødt af en smuk, poleret lys træplade, dekoreret med fine traditionelle ramme fletninger, hvor der til og med er mulighed for 2 højdepositioner så man enten kan have låget helt eller delvist åbent. Udover dens flygellignende design, er DP-30 et relativt kompakt instrument og fylder kun 87 cm i dybden, hvilket sikrer at det kan blive nydt i selv mindre rum, som måske ville have det svært ved at rumme et akustisk flygel.

Kawais anerkendte Responsive Hammer 3 tangentmekanik er også blevet sat i DG-30. Mekanikken gengiver den samme fornemmelse som i det akustiske flygel, med dens realistiske bevægelser, hårdhed, og fjederløse design, hvilket sikrer en let og naturlig spilleoplevelse. Mekanikken bruger et triple-sensor system, der forbedrer responsiviteten og præcisionen, imens den solide struktur sikrer minimal støj fra tangenterne.

DG-30 kommer med samplinger fra 3 verdensklasse instrumenter. To af samplingerne er af de prestigefyldte Shigeru Kawai instrumenter: Flagskibet SK-EX koncertflyglet og mellemstørrelse flyglet SK-5, hvilket gør det muligt for musikere at nyde kontrasterne mellem de to. Den sidste sampling er af det højt anerkendte EX koncertflygel, som af flere gange er blevet valgt af professionelle pianister til internationale klaver konkurrencer såsom Chopin, Tchaikovsky og Rubinstein konkurrencerne blandt andre. Alle tre instrumenter er blevet reproduceret troværdigt med 88 tangenters samplinger ved brug af Harmonic Imaging lyd teknologi, der sætter en ny standard indenfor digital klaverers tonale kvalitet.

Klaverets højttaler og lyd er produceret af Japans ledende lydproducent, Onkyo. Instrumentet kommer med et 4 højttalersystem, hvor lyden projekteres både nedad og opad, for at give den bedst mulige lyd ved realistisk lydprojektion. Og så kommer flyglet med bluetooth indbygget, så du kan nyde glæde af diverse apps, eller spille oveni nogle af dine ynglingsstykker, alt sammen uden kabler.