Fremskridt i hans ære

En ÆDEL PAGT

Ære er hellig for enhver kultur, og især for den japanske. Det er en ædel pagt, der binder individets “ord og gerninger” uløseligt sammen med værdien og substansen af ​​hans navn.

Der findes ikke nogen større måde at ære, intet større engagement, end at placere et navn på arbejdet fra deres egen hænder. Fra design-processen, til valget af de fineste materialer, til den samlingen af instrumenter, udført af Master Piano Artisans; er hvert Shigeru-klaver et kompromisløst håndværk, et symbol på uendelig hengivenhed – et dybtgående udtryk for stolthed og ære.

For Shigeru Kawai var en anden måde ikke muligt.

Kigarashi Premium Aged Soundboards

Klangbunden på et Shigeru-klaver er udelukkende lavet af den fineste type af gran, som er ældet på ​​den traditionelle kigarashi-proces, som kun bruger tidens og naturens kræfter, for at gøre det muligt for træet at opnå en naturlig balance. Det er denne lange og præcise proces, der giver Shigeru-klavererne sin unikke rige tonalkvalitet.

Shiko Seion Hammerhoveder

Shiko Seion Hammerhoveder – opkaldt efter de japanske ord for “ultimativ Intonering” – er et af de eksklusive felter for en Master Piano Artisan (MPA), der udfører den præcise intonering – fra begyndelsen til slutningen. Hver hammer bliver forsigtigt stukket med et intoneringsværktøj, uden brug af hverken varme eller imprægnering – det giver en fremragende dynamisk respons.

Konsei Katagi Remmen

Den eksklusive Konsei Katagi-rem bruger en blanding af forskelligt hårdt træ, for at opnå en perfekt balance. Til den indre del af remmen bruges der træ med små porer, der giver en smuk og lys klang. Til den ydre rem, er det træ med store porer, der giver varme og fylde. Denne synergi med forskellige træ-typer, giver en kraftfuldt, velafrundet tone der karakteriserer Shigeru-klaveret.

Stretcher Over-Lap Integrated Design

Stretcher Over-Lap Integrated Design (SOLID) betyder, at stemmestokkene har en overlap-samling, eller det man på dansk kunne kalde for en møbel-samling. Det skaber et usædvanligt stift fundament til understøttelse af strengespænding. Den resulterer i en enestående styrke og stivhed for at sikre stabil justering og kraftig tone.

Tangenter i koncertlængde

Brugen af hårdt træ øger stivheden af ​​tangenterne til forbedret energioverførsel. De nyeudviklede tangenter på Shigeru Concert Series instrumenterne er fordoblet i længden for at give fremragende energioverførsel og optimal effekt.

Millenium III-mekanik

Kawai’s anerkendte Millennium III Action bruger state-of-the-art ABS-carbon komponenter, der er ekstremt lette og stive for at give hurtigere repitition og mere power med mindre indsats. Den mikroskopiske overfladetekstur på udvalgte mekanik-dele giver fremragende respons og kontrol.

Ekstra lange tangenter

Den samlede længde af hver tangent er øget, så spillet bliver nemmere og giver endnu mere anslagsfølsomhed og respons fra forsiden til bagsiden af ​​tangenten. Tangenten er også designet med en lidt højere profil for maksimal stivhed, hvilket giver større effekt.

Koncert Agraffe

Identisk med det, der bruges på det berømte EX-koncertklaver, bliver Shigeru Kawai Concert Agraffes individuelt maskinelt skåret til for at sikre maksimal præcision og styrke. Resultatet er en klar, kraftfuld og imponerende tone.

Boxwood Steg Top

Boxwood er et ekstremt hårdt træ, der er særligt effektivt til at transmittere højere frekvenser gennem stegen til resonansbunden. Boxwood Steg Top hjælper med at sikre diskantprojicering, der supplerer den stærkere baslyd på større pianoer. Kan kun fås på SK-5, SK-6 og SK-7.

Temaki basestrenge

På japansk betyder ordet “temaki” bogstaveligt “håndskader”. I den tidsløse temaki-proces styrer håndværkeren tålmodigt viklingen af ​​hver enkelt bas-streng i hånden, for absolut præcision og spænding for at sikre en rig karakter og enestående dyb tone.

Gran rygstolper

Gran er kendt for sin fremragende evne til at give og spare lydenergi. Imidlertid anses det generelt for dyrt at bruge som instrumentets fundament . For Shigeru Kawai er alle stolper på undersiden lavet af højeste kvalitet gran.

Dobbelt rotationspunkt

En nidkær præcision med professionelle pianisters behov for øje, er tydeligt i alle dele af Shigeru Kawai. Et eksempel, der oprindeligt blev udviklet til Shigeru Kawai EX koncertflyglet, er det unikke dobbelte rotationspunkt – damper design, der muliggør glattere halv-pedal kontrol for et delikat tonalt udtryk.