PIANOTEKNIKERENS OPGAVE

At opnå den højeste rangering inden for pianohåndværket, kræver en enorm kærlighed og dedikation til musik. For nogle er det et indre kald, der inspirerer dem til at gå efter det perfekte. Vejen er lang og vanskelig. Du skal bevise dit værd i en verden fyldt med prestigefyldte koncertsale og internationale klaverkonkurrencer.

Men for dem der opnår dét; Master Piano Artisan (Pianotekniker), får man det privilegium, at skabe og perfektionere håndværket, materialerne og instrumenterne. Med sin egen unikke musikalske personlighed, forvandler Master Piano Artisan’s hvert Shigeru-klaver til et karakteristisk kunstværk, klar til at opdage sin sande og varige stemme på pianistens hænder.

 

EVIG ÆRE

ET UNIKT BESØG

 

Det var Shigeru Kawai’s ønske om, at hans ære og minde skulle forblive blandt alle, der går ind i hans arv. Af den grund vil de, der har købt et Shigeru Kawai-piano, modtage et besøg af ​​en elite Master Piano Artisan, inden for de første to år efter købet. Det er et privilegium fra Kawai, at give en komplet koncertniveau-regulering, intonering samt stemning, som gave til dem, der har valgt et Premium Piano fra Japan.

INTUITION

ET KUNSTVÆRK I SIG SELV

 

 

Evnen til at vælge det rigtige træ, den slags der taler flydende i hver dialekt af forskellige man har, er en kunst i sig selv. Uanset om det er specielt udvalgt Solid Spruce (grantræ) til klangbunden, premium mahogni til hammerne, eller  ahorn til broen, skal materialet, der vælges til hver enkelt del af et piano være i allerhøjeste kvalitet. Shigeru-pianoteknikerne har brugt årtier til at raffinere denne usædvanlige evne til at skelne mellem det tilfredsstillende og det sublime. Det er denne visdom og erfaring, denne intuition, som man kan høre og føle i alle toner af et Shigeru-piano.

SINDSRO

Tiden rinder aldrig ud

 

Tid har ingen betydning når man bygger et Shigeru-klaver. Der er intet hastværk. Intet pres til at præstere, eller overholde krævende frister. Hver tekniker forstår, at den ultimative prioritet er perfektion. Dette forklarer hvorfor hvert element i håndværksprocessen er tre til fem gange længere, og hvorfor Shigeru-værkstedet er et sted for uanfægtet fokus og stilhed.

Hvis der er en underliggende hemmelighed bag Shigeru-flyglets resonans, er det denne rolige oprindelse, hvor hjertet, sindet og ånden får tid til at trække vejret og friheden til at flyde.

SJÆLDENHED

EN BEGRÆNSET UDGAVE

 

Mængden af håndværk samt brugen af specielt udvalgte materialer, betyder at  disse instrumenter er både sjældne i karakter og kvantitet. Hvert Shigeru klaver er en Limited Edition, født for at opfylde pianistens livslange drømme.