INDFØRELSEN AF CARBON FIBER

Kulfiber, det nye kompositmateriale i vores revolutionerende Millennium III-action, kombinerer den langsigtede stabilitet af ABS Styrene (et komposit anvendt i Kawai-operationer i over 40 år) med den ekstraordinære styrke af kulfiber. Kulfibre giver mere dynamisk kraft, bedre holdbarhed, forbedret kontrol og uovertruffen hastighed, alt for at forbedre spiloplevelsen.

HVORFOR KULFIBER?

Kulfiber er blevet kaldt det letteste men stærkeste materiale på jorden. I Kawai pianoer giver det mulighed for et blædere design, der hjælper med at gøre vores Millennium III-handling ekstremt hurtig og nem at spille, mens du beholder en fremragende tone. Kulfiberens stive karakter giver også pianister mere kraft med mindre indsats. Dens modstand mod krympning og hævelse hjælper med at give disse fordele konsekvent i mange år – nogle almindelige trækomponenter ikke kan levere.

Hvorfor er det fejl på træ?

Selvom det er rigtig ideelt til de lydproducerende elementer i et klaver, er træ mindre egnet til de mange mekaniske komponenter i en klaverhandling. Træ er modtagelig for nedbrydning til kontinuerlig stress og kan krympe og svulme dramatisk i takt med klimaændringer. Denne naturlige uoverensstemmelse med trædele kan nedbryde klaverens tone og berøring – og føre til dyre reparationer og vedligeholdelse.

Fordelene ved karbonfibre

Kulfibret i Millennium III-handlingen bidrager til forbedret ydeevne på mange måder, som vil glæde spilleren:

Udholdenhed

Kulfiberhandlinger er mere holdbare end almindelige trædele og mere end 50% stærkere, hvilket betyder mindre vedligeholdelse og udskiftning af dele. 

Kraft

Tangenterne trykkes og returneres hurtigere, hvilket resulterer i øget gentagelse og spilhastighed. Den ekstra stivhed af kulfiberen giver mere kraft med mindre indsats. Klaveret svarer til et lettere tryk, hvilket gør det nemmere at spille.

Styring

Den omhyggelige omdannelse af Millennium III-aktionen giver en fremragende kontrol for afspilleren. Det er nu lettere end nogensinde at holde styr på pianissimo-spil.

Kulfiber er fremtiden – Instrumentet, der får din nabo til at elske dig!

KULFIBER ER FREMTIDEN

Kulfibre er en teknologi, der er relativt ny i klaveret, men som allerede er brugt i flere andre industrier er erstatning for træ og andre svagere, tungere materialer.

Her er nogle andre anvendelser til carbon fiber:

FLY

Boeing 777 bruger kulfiber i sit konstruktion til at flyve hurtigere end sine konkurrenter, men med lavere brændstofomkostninger. Tilsvarende tegner kulfiber mere end halvdelen af ​​materialet til Boeing 787 Dreamliner og Airbus 360 for at give øget styrke og hastighed.

SPORTSUDSTYR

Styrken, vægten og den lavere tæthed af kulfiber tillader golfklubdesignere at skabe lettere klubber, der resulterer i hurtigere sving og længere skud. Producenter af både, kajakker og kanoer har også flyttet ud over træ og glasfiber til fordel for kulfiberens overlegen styrke og stabilitet.

FORMULA 1 BILER

Formel 1 og andre førende racerbiler gøres hurtigere og sikrere takket være den stærke og lette natur af kulfiberkompositdele.

BROER

Den 1,6 kilometer lange vestport i Melbourne, Australien og dens støtte er forbedret af kulfibre på grund af stivheden og evnen af ​​materialet til at modstå stress.

verdensklasse racercykler

Flere toprankede konkurrerer i Tour de France med kulfibercykler end nogensinde før. Med mere styrke og holdbarhed har kulfiber også fundet sin vej ind i sålerne på nogle avancerede cykelsko.

ANDRE MUSIKINSTRUMENTER

Mange producenter af strengbuer til violin og celloer bruger kulfiber på grund af dennes hastighed og modstandsdygtighed mod brud. Carbon fiber teknologi bruges nu til fremstilling af violiner, guitarer og mandoliner.