HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser for kawai.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

kawai.dk er ejet af:
Juhl-Sørensen A/S
Engmarken 22
8220 Brabrand
CVR: 10859573

1. Køb hos kawai.dk

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge. 

2. Priser og kontrakter

Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE, hverken ved prisfald eller stigning. 

4. Afbestilling

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail info@kawai.dk med mærket “Afbestilling”. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

5. Ordrebekræftelse

Kawai.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

6. Betaling

De mulige betalingsmåder er:

Dankort
Mastercard
Visa
EAN
Efter aftale (kun erhverv)
Betalingsmåde efter aftale kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med kawai.dk.

Vi tager ikke kortgebyrer.

7. Fragt

Levering af digitalpiano-instrumenter til gadeplan koster kr. 0,- pr. enhed på alle brofaste øer i Danmark. Vi leverer med fragtmænd, hvor vi kontakter dig for aftale om ønsket leveringsdato. Levering af akustiske instrumenter, indhenter vi en pris for levering.

7.1 Levering til ikke-brofaste øer

Ved levering på ikke brofaste øer, skal man forvente længere leveringtid. Der er leveringsomkostninger forbundet med levering til ikke brofaste øer fra kr. 250,- 

7.2 Hvor lang tid går der fra bestilling til levering?

Leveringstiden afhænger af hvilken vare du bestiller. Bestiller du en vare fra vores eget lager, kan du regne med 1-3 dages leveringstid. Er varen ikke på eget lager hos os, men hos vores leverandør, er leveringstiden normalt 2-5 hverdage, medmindre varen er i restordre hos leverandøren. I tilfælde af restordre, vil du blive informeret, så snart vi får beskeden fra leverandøren.

7.3 Kan jeg få at vide præcist hvornår varene bliver leveret?

Når du afgiver din bestilling, vil du blive kontaktet af vores salgsafdeling hvor I sammen kan finde en dag, du ønsker instrumentet leveret, (du skal regne med mindst to dages leveringstid efter ordreafgivelsen). Vi vil kontakte dig enten på mail eller pr. telefon. 

7.4 Kan jeg afhente mine varer?

Kawai.dk tilbyder afhentning af ordre i vores egne butikker i Aarhus og København. Under bestillingen og forsendelsesmåde vælges afhentning. Du modtager en ordrebekræftelse pr. mail, herefter vil vi kontakte dig når ordren er klar til afhentning. Denne ordrebekræftelse skal udskrives og medbringes ved afhentning. Akustiske instrumenter skal leveres med professionelle transportører.

7.5 Hvad sker der hvis et produkt jeg bestiller går i restordre?

Da vi benytter en større central logistikpartner som “lagerfacilitet”, kan det forekomme at et produkt, som tilsyneladende er på lager, alligevel viser sig at være i restordre. Hvis det forekommer, vil du blive kontaktet af vores salgsafdeling, som vil orientere dig om forsinkelsen og evt. hjælpe med at finde et alternativt produkt.

8. Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@kawai.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der fremstilles specielt efter dine individuelle behov, når fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Fremstillingen eller tilpasningen påbegyndes ved ordremodtagelsen og fortrydelsesretten bortfalder derfor. Vi hjemtager gerne produkter der ikke forefindes på Kawai.dk, men bemærk at handlen skal foregå i en af vores fysiske butikker og ikke gennem webshoppen. Desuden yder vi ikke returret på brugte/demovarer solgt fra butikken.

9. Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal fragtmand, herunder akustiske instrumenter. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: kr. 3.000,-

Varer som returneres, hvor porto eller fragt ikke er betalt på forhånd, afvises af Kawai. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via bankoverførsel til dig indenfor 14 dage, på baggrund af oplyst reg. og kontonummer. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme; hvor du sender varen retur, og vedlægger en seddel med hvad du ønsker i stedet. 

9.1 Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

9.2 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes som udgangspunkt til:

Juhl-Sørensen
Engmarken 22
8220 Brabrand

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.  

10. Reklamation

Som forbruger har man to års reklamationsret, hvilket betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene retur, afhængig af den konkrete situation. Dette er selvfølgelige betinget af, at reklamationen er berettiget. Visse varer har en længere garanti, som ydes af producenten. Dette fremgår på det enkelte varekort.

10.1 Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles kawai.dk, inden rimelig tid efter varens modtagelse. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Varen sendes som udgangspunkt til:

Juhl-Sørensen
Engmarken 22
8220 Brabrand

11. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til kawai.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. Testgebyret beregnes på baggrund af tidsforbruget, i forbindelse med test og fejlsøgning, og vurderes ud fra den konkrete sag. Du vil på forhånd blive informeret om størrelsen et evt. gebyr som du skal acceptere. Kawai.dk forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt, indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

12. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Kawai.dk skal være forsvarligt indpakket. Kawai.dk anbefaler, at varen returneres via PostNord eller fragtmand, således at der er mulighed for at spore pakken i PostNords eller fragtfirmaets system, da det fjerner enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Kawai.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

13. Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler kawai.dk, at De retter henvendelse til info@kawai.dk

14. Persondatapolitik

Formålet med at have en persondatapolitik er at sikre, at du ved hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Den har til formål at oplyse dig om, at vi håndterer og beskytter dine oplysninger hensigtsmæssigt og forsvarligt. Vi registrerer personlige oplysninger gennem vores webshop, der kan bruges til at idenficere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, omanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

14.1 Hvilke personfølsomme oplysninger registrerer Kawai.dk?

Vi har brug for visse personoplysninger for at kunne ekspedere bestillinger gennem vores webshop. Kawai.dk/Juhl-Sørensen indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.
Når der indsamles personoplysninger i vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

14.2 Hvordan indsamler Kawai.dk personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med bestilling af vare eller tjenesteydelser på vores webshop, anvender hjemmesiden også cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din computer. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie. Vi anvender cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og lette din adgang hertil. For at benytte vores hjemmeside kræves det at du accepterer brug af cookies på din computer.

På vores hjemmeside findes der også “tags” som registrerer din færden på vores hjemmeside. Disse “tags” har til formål at registerere hvad du laver på vores hjemmeside til brug i markedsføringsøjemed. Vi opbevarer ikke eller sælger denne data, men dette gøres i henhold til gældende regler for brug af personoplysninger til markedsføring.

Vi har “tags” fra følgende samarbejdspartnere:

1. Google og Google Analytics

2. Facebook og Facebook Pixel

14.3 Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos Kawai.dk har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kawai.dk via e-mail: info@kawai.dk eller på telefon: 70 13 17 44

14.4 Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler vores data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Vores databehandlere er Scannet og HostNordic.

Den dataansvarlige på Kawai.dk er adm. direktør Morten Juhl-Sørensen. 

Juhl-Sørensen A/S
Engmarken 22
8220 Brabrand
Tlf: 70131744
Mail: info@kawai.dk

15. Ønsker du at klage?

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Søren Nørregaard Pedersen på info@kawai.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Såfremt kunden er en forbruger med bopæl i den Europæiske Union, er det muligt at benytte denne platform til udenretlig bilæggelse af tvister om kontraktmæssige forpligtelser i forbindelse med online-købekontrakter. Vi er forpligtet til at informere dig om eksistensen af denne OTB-platform og i denne forbindelse endvidere om vores e-mailadresse info@kawai.dk
http://ec.europa.eu/odr.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.11.2018

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Kawai.dk
Engmarken 22
8220 Brabrand
Email: info@kawai.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: ____________

Bestilt den: __________

Modtaget den: __________

Forbrugerens navn: __________

Forbrugerens adresse: __________

Forbrugerens underskrift: __________ 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato: __________