I begyndelsen var det konventionelle træpiano-handlinger – og det var godt. I 1980’erne blev en ny generation født- Kawai ABS Action – og det var meget bedre. Nu kan du opleve den tredje piano touch udviklingen: Den revolutionerende Millennium III kulfiber handling.

ABS CARBON ACTION

Millennium III-handlingen har komponenter fremstillet af ABS carbon, et nyt kompositmateriale skabt ved infusion af carbon fiber i vores eksisterende ABS Styran. ABS-Carbon er ekstremt robust og stiv, hvilket gjorde at Kawai gjorde handlingerne lettere uden at ofre styrke. Det lette design gør Millennium III-handlingen ekstremt hurtig og nem for spilleren. Gentagelse og lydhørhed er fremragende.

Mikro-teknologi

Carbon fiber er blevet kaldt det letteste men stærkeste materiale på jorden. I Kawai pianoer giver det mulighed for et blødere design, der hjælper med at gøre vores Millennium III-handling ekstremt hurtig og nem at spille, mens du beholder en fremragende tone. Carbonfiberens stive karakter giver også pianister mere kraft med mindre indsats. Dens modstand mod krympning og hævelse hjælper med at give disse fordele konsekvent i mange år – nogle almindelige trækomponenter kan ikke levere.

FORDELE

Styrke

Tilsætning af kulfiber til vores velkendte ABS-handling øgede styrken med 90%. Dette gjorde det muligt for ABS-Carbonfiber at blive stærkere, selvom de blev lysere.

Hastighed

Med lettere ABS-Carbon dele er Millennium III-handlingen omkring 25% hurtigere end en standard træhandling.

Kraft

ABS-carbon er mere stiv og sender mere energi til hammeren med hvert tryk på tangenten, hvilket giver mere kraft med mindre indsats.

Kontroll

Jakken er omdesignet med en mikroskopisk overfladestruktur for at give enestående kontrol for pianissimo spillere.

Tilbud

Digitalpiano

Kawai CA-48 Sort

DKK 16.600,00 DKK 13.400,00 DKK

Flygler

Kawai GX-7

DKK 320.000,00 DKK
Tilbud

Digitalpiano

Kawai Novus NV10

DKK 75.000,00 DKK 66.800,00 DKK

Klaver

Kawai ND-21

DKK 32.800,00 DKK
Tilbud

Digitalpiano

Kawai CN-29 Rosentræ

DKK 11.500,00 DKK 9.800,00 DKK

Flygler

Kawai GL-40

DKK 149.800,00 DKK