Enestående arv

Shigeru Kawai blev født den 28. juli 1922 i Shizuoka Prefecture, Japan. Han trådte ind i klaverindustrien som en ung mand i 1946. Selvom han var medlem af Kawai familien, tilbragte Shigeru sine tidlige år på at lære klaverbygningprocessen som en regelmæssig medarbejder. Han sad i mange timer og arbejdede flittigt i produktions-området og sov undertiden overalt på fabrikken som et udtryk for hans engagement. Han elskede jobbet så meget, at han senere i livet ville sige: “At bygge klaverer var det bedste arbejde jeg nogensinde har haft!”

Efter tre års træning på alle områder af klaverbygningprocessen begyndte Shigeru den næste vigtige fase af hans lærlinge-uddannelse – studiet af klaverdesignkunst fra sin far, Koichi Kawai. Koichi blev kendt som “Hatsumei Koichi” (Koichi the Inventor), et innovativt geni, der blev betragtet som den første person i Japan til at designe og bygge komplette klavermekanikker. I senere liv ville Koichi få den eftertragtede “Blue Ribbon Medal” fra kejseren i Japan for hans resultater.

Koichi lærte Shigeru “oprindelses-metoder”, hvor pianoer var 100% håndbygget. Han sagde ofte: “Så længe du bygger pianoer, skal du stræbe efter at bygge de fineste i verden.” Shigeru lyttede opmærksomt til Koichis ord.

Shigeru kawai modellernE

FEM FANTASTISKE INSTRUMENTER

 

DKK 300.000,00 DKK
DKK 360.000,00 DKK
DKK 420.000,00 DKK
DKK 480.000,00 DKK
DKK 540.000,00 DKK