DER ER MANGE GODE GRUNDE

Kawai er blandt verdens førende klaverfabrikker og kendt for altid at bygge instrumenter der i kvalitet og pris er spændende alternativer til andre japansk byggede instrumenter. 
Fabrikken råder over de mest moderne produktionsfaciliteter for flygelbygning og udvikler til stadighed kvaliteten af flygelproduktionen – i samråd med den ypperste ekspertise. Juhl-Sørensen har repræsenteret Kawai på det danske marked siden 1979. 

 

 

Klaver

Det populære Japansk producerede Kawai klaver model K-2 har de sidste mange år toppet listen over det mest solgte klaver og succesen fortsætter. 
Selvom et K-2 ligger i den billigere priskategori er der ikke sparet på kvaliteten. F.eks. er sangbunden fremstillet af massivt grantræ og har en solid rygkonstruktion med fire bjælker der sikrer stabilitet og lang levetid.

 

Flygler

Flyglerne fra Kawai er ligeledes godt og solidt bygget og det er svært at finde bedre flygler til en bedre pris på det Nordeuropæiske flygelmarked. 


Tonen i et Kawai er ikke hård og skærende, som det ellers kan være tilfældet med andre Asiatiske tangentinstrumenter, men derimod sangbar og elegant.
Kawai tilbyder et stort og bredt sortiment af klaverer og flygler i alle prisklasser og kan dermed tilgodese de flestes ønsker. 

 

Shigeru Kawai

Kawais håndbyggede flygelserie – Shigeru Kawai er et spændende bekendtskab for dem der ønsker en sublim klang og et instrument der er bygget af de bedste træmaterialer. Derudover er den nyudviklede ”Milennium III Action” med til at give et af de bedste og mest præcise anslag man kan ønske sig. 

Et nyt Kawai instrument kan du kun få hos Juhl-Sørensen, så kom ind og prøvespil de forskellige modeller og fortæl os, hvad du synes. 

 

ATX3 og ANYTIME

 Instrumentet din nabo vil elske dig for.

Nu har du muligheden for at erhverve dig et lækkert akustisk klaver, med indbygget digitalklaver. Det vil sige at, idet du slår anlægget til, tænder for den digital boks og sætter stikket i til høretelefonerne, spiller du på et digitalklaver fra den indbyggede digital boks, men med det originale akustiske anslag.


Dette er et genialt koncept til eksempelvis børnefamilien hvor klaveret står i køkkenalrummet, og tiden til at øve ikke altid passer ind i resten 
af familiens hverdag. Mor og far kan sidde og snakke, søskende kan lege, far kan se ”Le Mans” og mor kan se ”Ha det godt”, uden at blive forstyrret af ”Für Elise”, for 23. gang.

På denne måde sikre man på den måde også at eleven får det originale akustiske anslag, og dermed øvelsen og styrken i fingrene. 
Man skal jo også tænke på de unge mennesker selv kan og oftest selv vil bestemme når de har lyst til at lade omgivelserne være til koncert, uden der kommer små bemærkninger.

Det er også den store mulighed for den studerende, måske fra konservatoriet, der bor på et lille kollegieværelse, eller mindre lejlighed, skulder om skulder med naboerne. Her er muligheden for at øve på alle tider af døgnet, UDEN der bliver banket på vandrørene, hoveddøren bliver banket ind og der kommer huller i gulv eller loft, efter oven eller underboerne har banket med kosteskaftet på loftet eller trampet i gulvet. 

 

Frihed til at øve, når du vil.

Der er dog forskellige versioner af systemet.
ANYTIME, (AT II) er forløberen til ATX fra Kawai.

Der er muligheder for at skifte til mange forskellige lyde, altså kan den konservatoriestuderende faktisk øver på cembaloet eller orglet der hjemme. Ved hjælp af phonostikket i klaveret kan man også sende lyden, gennem sit stereoanlæg hjemme i stuen, og på den måde får et noget større perspektiv.

ATX fra Kawai, er det nyeste skud på stammen af Anytime instrumenter.
Mange af AT II rigtig gode muligheder går igen i ATX, men, med nye indspilninger og flere lyde, genveje og optagemuligheder har ATX udviklet sig til at være meget nemt at gå til, et lækkert design og fantastisk teknik og kvalitet, der ikke ses fra andre producenter, andre steder. Denne forbedrede udgave måler anslaget ved lys sensorer i hammerhovedet. Derved får du et mere præcist anslag når du spiller digitalt.

 

 

NØGLEORD OM KAWAI

 

Innovation

Kawai har de sidste 35 år været et af den mest innovative klaver- og flygelbyggere. Kawai var de første til at implementere kulfiber i mekanikken, hvilket har vist sig at have en positiv og langtidsholdbar effekt.

Familie

Kawai er et familieejet firma siden 1927, grundlagt af Koichi Kawai. Shigeru Kawai overtog sin fars firma i 1955. I 1989 overtog Shigeru’s søn Hirotaka Kawai, og han var med til at investere mange millioner dollars i ny og bedre teknologi så udviklingen af instrumenterne kunne imødekomme de stadig højere krav til ydeevne.

Erfaring

Med mere end 2.500 medarbejdere, og distribution til mere end 80 lande verden over, har Kawai formået at bevise sit værd. Med over 80 års erfaring, har Kawai været med til at forme det moderne piano som vi kender i dag.

Kulfiber

Kawai var de første til at bruge kulfiber i deres mekanik. I slutningen af 1960’erne begyndte Kawai at bruge ABS (Acrylonitrilebutadiene-styrene) i centrale dele af mekanikken, og det har vist sig at være utroligt holdbart – faktisk er det det stærkeste materiale man kender til. I dag hedder den nyeste innovation i udviklingen af kulfiber ABS-Carbon mekanikken Millenium III.

Fokus

Fokus på detaljerne. Kawai har gennem mere end 85 år udviklet alle detaljer af det akustiske instrument, hvilket har givet Kawai utallige priser for deres arbejde. Fokus kræves der også af deres medarbejdere, som arbejder hårdt hver eneste dag på, at sikre den høje kvalitet og udvælgelsen af de rigtige træsorter.

Passion

Når man har bygget klaverer og flygler i mere end 85 år, så kræver det passion og vilje, og en styrke til at blive ved med at udvikle og turde at bygge nogle af verdens bedste instrumenter. Den passion har også betydet, at firmaet har eksisteret gennem generationer, og stadig den dag i dag er familiejet.

Konkurrencer

Kawai instrumenter har nået de høje tinder for international anderkendelse. Vindere af guldmedaljer ved store internationale konkurrencer rundt om i verden vælger Kawai flygler og klaverer. Men ikke kun artister som spiller på instrumenterne vinder priser. Det gør instrumenterne også. Både de digitale og akustiske instrumenter har vundet mange priser, på design, kvalitet, tone og innovation.

Kunder

Kawai har tilbagevendende kunder, og de er kernen i Kawai’s forretning. Kawai og Kawai’s forhandlere sætter stor ære i, at tilbyde vores kunder high-end musikinstrumenter. Som kunde hos Kawai skal du forvente det højeste serviceniveau, hos anerkendte forhandlere i hele verden.

Pris

Kawai’s instrumenter har den højeste kvalitet til den billigste pris. Det er innovation, at kunne tilbyde de bedste instrumenter, til den bedste pris. Derfor har Kawai også formået, at være en af de bedst sælgende instrumenter i Europa og Nord Amerika.

Miljø

I 1997 modtog Kawai, som de første i klaverindustrien ISO 14001 – et certifikat der er en international accepteret standard, som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse. Først givet til Kawai’s Ryuyo Grand Piano Facility, senere til Kawai’s Maisaka Upright Piano Factory og senest til Kawai’s Märchen Digital Piano Facility. ISO 14001 betyder at Kawai tager initiativ til genplantning af træer, energi reduktion, reduceret spild og konservering af naturresurser. Denne forfølgelse af miljømæssige tiltag er en integreret del af Kawai engagement i fremtiden – og til vores verden.
Overskudstræ fra Kawai’s fabrikker bliver brugt til at lave børnelegetøj.

Service

Kawai bygger i dag nogle af de mest holdbare instrumenter, og skulle der opstå nogle former for problemer, så er det nemt at udføre service på instrumenterne.

MPA

MPA står for Master Piano Artisan – alle der køber et Shigeru Kawai får besøg af en Master Piano Artisan inden for to år, der vil justere instrumentet til rummet og til dit behov. Det er en meget dygtig piano tekniker som vil sørge for, at du har verdens bedste instrument!

Særklasse!

Kawai instrumenter er i særklasse; i verdensklasse!